Even voorstellen

Met wie doet u zaken ?

Ik zal mij even voorstellen. Gekkota-advies is door mij (Wilco de Boer) gestart om mijn expertise betreffende besparing, onderhoud, bouwkundige oplossingen en bouwregelgeving te kunnen delen met anderen.

Doe ik dit alleen ?

Nee, ik wil u graag voorstellen aan mijn vriendin Monique Verhoef, tevens aankomend bouwkundige. Zij is bouwkundige in opleiding en zal naast de opleiding een opleiding binnen ons bedrijf volgen. Op zeker moment zal zij ook aan het werk gaan voor Gekkota-advies als bouwkundig adviseur of vergunningverlener.

Netwerk

Daarnaast maken we gebruik van een zeer groot netwerk van experts. Elk op hun eigen vakgebied. Wanneer het mogelijk is werken we graag samen met partnerbedrijven.

Kortom doet u zaken met ons van Gekkota-advies dan gaat u voor besparing en bouwkwaliteit. Wij worden ingehuurd als adviseur omgevingsrecht (vergunningen) en bouwkundig adviseur. zowel op het gebied van energie, verduurzaming als onderhoud en project begeleiding.Uiteraard willen wij net als elk ander een boterham verdienen. Onze grootste winst en voldoening vinden we echter in besparingen die u realiseert door onze advisering.

We willen ons graag persoonlijk aan u voorstellen. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.