De naam Gekkota-advies

Wat is de achterliggende gedachte van de naam Gekkota-advies. Gekkota is de familienaam van de Gekko. Het gebruik van deze naam heeft eigenlijk 3 redenen:

  1. Wij willen voor klanten zorgen voor betere energie-efficiëntie (besparing) hierbij is de Gekko een subliem voorbeeld. De Gekko is van nature een van de meest energie-efficiënte dieren ter wereld. De mens gebruikt veel energie voor de lichaamstemperatuur terwijl de Gekko daar nauwelijks energie voor gebruikt.
  2. Tientallen jaren hebben wetenschappers proberen te ontdekken met welke inventieve techniek de Gekko tegen muren op kan lopen. Wij proberen ook voor onze klanten nieuwe en ondenkbare manieren te vinden om te besparen. Als je denkt dat alle manieren al zijn gevonden dan proberen we nieuwe innovatieve dingen te ontwikkelen en daarmee creëren we voor u nog meer besparingsoplossingen.
  3. Veel mensen denken dat de Gekko met zijn vreemde voetjes en tenen zuignapjes heeft waardoor hij tegen muren op loopt en zelfs op de kop hangend over plafonds loopt zonder naar beneden te vallen. Die geheimzinnige kleefkracht hebben ze niet te danken aan zuignapjes maar danken dit aan minuscule haartjes onder hun poten. In de meest vreemde situaties werken de speciale tenen van de Gekko en kan hij aan 1 teen hangen op de meest gladde oppervlakken. Zelfs onder water werkt de techniek. Het maakt niks uit waar de Gekko klimt of waaraan hij hangt, dit diertje doet ondenkbare dingen en dit is wat ook wij voor een klant willen realiseren.

Dit wonderlijke wezentje heeft ons geïnspireerd.

De Gekko inspireert ons. Mogen wij u inspireren ?

Gekkota-advies
voor alle denkbare en ondenkbare besparingsoplossingen.

Voor de liefhebbers :  https://www.youtube.com/watch?v=gzm7yD-JuyM